Billig-Walkman til folket

Billig-Walkman til folket

Nå skal Walkman-telefoner fra Sony Ericsson for alvor bli allemannseie. I dag lanserer selskapet den enkle og rimelige modellen W200i.

Det har allerede versert rykter om nykommeren på nettet, og i dag kommer altså bekreftelsen.

Musikk i fokus
Det ligger i navnet at Walkman-modellen har hovedfokus på musikk. Det medfølgende minnekortet har telefonen plass til i underkant av 40 sanger, mens du med et større minnekort naturligvis får plass til langt mer musikk.

Telefonen skal kunne underholde deg med musikk i 18 timer, og har som de andre Walkman-modellene en egendedikert musikktast på siden av telefonen. Den største forskjellen fra forgjengerne er prisen.

– W200i er en prisgunstig musikkmobil. Du ønsker kanskje ikke å slepe rundt på flere gadgets hver eneste dag og W200i har et tilstrekkelig stort musikkbibliotek for dine aktuelle spillelister. Og skulle du gå lei av din egen musikk finnes det en innebygd radio hvor du kan stille inn på din favoritt-radiostasjon, sier National Account Manager Erik Sandsmark i Sony Ericsson i Norge i en pressemelding.

Enkel
W200i har et internminne på rundt 27 MB og er en av de få rimelige mobiltelefonene som også har støtte for minnekort. Dersom du vil legge litt ekstra penger inn, kan du altså oppgradere til minnekort med 1 gigabyte lagringsplass. Et annet nærliggende alternativ vil være å kjøpe en av de andre modellene, og få med større minnekort og flere og bedre funksjoner på kjøpet.

Hodesettet som følger med er i følge Sony Ericsson det første hodesettet med Bass Reflex. HPM-64 beholder på den måten lydkvalitet også ved bruk sammen med kraftig bass, sier selskapet i en pressemelding.

Utover musikk har telefonen et enkelt kamera som tar bilder i MMS-kvalitet. Noen kameramobil, kan den altså ikke skryte på seg å være.

W200i blir tilgejnegelig i butikk andre kvartal 2007.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen