Billig og lyssterkt fra Pentax

Billig og lyssterkt fra Pentax

Nå har også Pentax en 50 mm f/1.8 til en rimelig penge.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Flere produsenter kan tilby sine trofaste brukere et relativt lyssterkt og rimelig 50 mm objektiv, men enn så lenge har ikke Pentax vært en av disse. Inntil nå.

Akam har i dag fått info om at Pentax slipper PENTAX-DA 50mm f/1.8. Bilder har vi ennå ikke fått, men all annen info later til å være lekket av Pentax selv. Skulle websiden tas ned kort tid etter at denne artikkelen publiseres, vil du finne den i PDF-versjon her.

OPPDATERING: Vi har nå fått fatt i et bilde:

PENTAX-DA 50mm f/1.8 skal i følge Pentax være designet med fleksibilitet i tankene, og med en størrelse på bare 38 mm og 122 gram kan den lett bli fast inventar i fotobagen.

Største blender blir som navnet antyder f/1.8, og blenderlamellene skal være avrundet for best mulig bakgrunnsuskarphet, også kjent som "bokeh". Objektivet skal få Pentax' eget Superprotect-belegg på de optiske elementene, noe som i følge produsenten skal avvise støv, vann, fett og annet svineri du ikke vil ha på objektivets ditt.

PENTAX-DA 50mm f/1.8 vil bli tilgjengelig i juli, og veiledende USA-pris vil bli $249.95, eller rundt regnet femten hundre norske kroner, sånn omtrent.

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen