Billig-MP3 fra Creative

Mens mange satser på størst mulig harddisk og avanserte funksjoner, har Apple hatt stor suksess med sin enkleste MP3-spiller.

iPod Shuffle har ikke skjerm, men er til gjengjeld liten og nett. Nå kommer Creative med en sterk utfordrer. Nye Zen Stone kan bli din for halve prisen av en iPod Shuffle med like stor lagringsplass.

Nytt marked

Med en veiledende pris på 349 kroner for en spiller med 1 GB lagring, legger Creative seg også lavere enn de fleste MP3-spillere av ukjente merker.

- Dette er en meget god pris som gjør det mulig for alle å få en MP3-spiller med god kvalitet og 1 GB minne. Creative ZEN Stone åpner for et nytt, stort marked for MP3-spillere, sier produktsjef Kristian Gunvald i en pressemelding fra Creative.

Liten og enkel
Creative Zen Stone er forventet til norske butikker i midten av mai, og kommer i seks friske farger. Du kan velge mellom sort, hvit, rød, blå, rosa eller grønn.

Spilleren er bitteliten og lett med en vekt på 18 gram. Det skal være enkelt å overføre musikk via dra-og-slipp via en vanlig USB-kabel.

Stone støtter lydformatene MP3 og WMA (også DRM-beskyttet), og har en oppgitt batteritid på 10 timers sammenhengende musikkavspilling.

I likhet med iPods Shuffle er ekstrafunksjonene få, du kan velge lytte til musikken din i tilfeldig rekkefølge. Spilleren har også støtte for spillelister.

Creative Zen V Plus er ellers et billig alternativ for de som ønsker en litt mer funksjonsrik spiller. Les vår test av den her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen