Bildet over alle bilder

Hvilket fotografi har aller størst betydning for deg?

Her på siden snakkes det mye om fotoutstyr, og mange av oss er nok i større eller mindre grad bitt av utstyrs- såvel som fotobasillen, men uansett har vi sannsynligvis alle sammen det til felles at vi lot oss hekte av ett eller flere bilder. På ett eller annet punkt så vi er bilde som ikke bare dro til seg blikket, men som også lot seg kjenne i mage, hjerte og sjel. Ett eller flere bilder har endret ditt liv og din tankemåte, eller har på en annen måte betydd mer for deg enn noen andre bilder har, verken før eller siden.

Men hvilket?

Foto: Stuart Franklin
Foto: Stuart Franklin

Vi har lyst til å se nærmere på hvilke bilder som har hatt størst betydning for våre lesere, og historiene omkring den opplevelsen. Vi ber dere derfor sende oss din historie og opplevelse av ditt absolutte favorittbilde, slik at vi kan viderebringe historiene.

  • Det kan være et hvilket som helst bilde, men hold deg til ett. Har du flere favoritter eller bilder som har betydd mye for deg, velg ut det viktigste.
  • Det trenger selvsagt ikke være et berømt bilde - det er at det er viktig for deg som er interessant, ikke hvilken effekt det har hatt på verdenshistorien.
  • Fortell om hvordan du oppdaget bildet, hvorfor det betyr mye for deg, og hvilken effekt det har hatt på ditt videre liv.
  • Vi forbeholder oss retten til å forkorte/redigere innsendte historier, f.eks av hensyn til plass eller de involvertes privatliv.
  • Send oss bildet, eller (aller helst) en lenke til det. Husk navn på fotografen!

Foto: Robert Capa
Foto: Robert Capa

Får vi god respons på dette kan det bli en eller flere artikler av det som vi håper vil være interessante og underholdende for våre lesere, men siden vi i stor grad er avhengig av lesernes respons på dette kan vi dessverre ikke garantere noen av delene, så vær så snill og trå til og hjelp oss!

Bildelink og historie kan du sende til bilde@akam.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen