Se alle de småsprø GeForce GTX 750 Ti-variantene
(Bilde: Montasje: Hardware.no Bagrunn: Anibal Trejo / Shutterstock.com)

Se alle de småsprø GeForce GTX 750 Ti-variantene

Noen av Nvidias partnere har tatt litt av i designfasen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I går testet vi GeForce GTX 750 Ti, Nvidias aller nyeste skjermkort med den nye Maxwell-arkitekturen ombord. En av de store nyvinningene med denne arkitekturen er at skjermkortet bruker langt mindre strøm enn tidligere, uten at ytelsen lider – og dermed at de også kjører langt kaldere temperaturer enn sammenliknbare skjermkort.

Dét har ikke hindret noen av Nvidias partnere i å produsere varianter med enorme kjølere tilpasset glovarme monsterkort ombord. I konklusjonen av vår test skrev vi at vi så frem til å se hva slags modeller som kunne komme snikende ut på markedet – og i dag kan vi vise dere noen av modellene vi har i vente.

Få med deg hele testen:
Her er Nvidias knøtteskjermkort Maxwell »

Vil du vite mer om hvordan skjermkortet fungerer?
Ekstra: Vi forteller deg hva som utgjør Maxwell-arkitekturen »

EVGA GeForce GTX 750 Ti.
EVGA GeForce GTX 750 Ti.Foto: EVGA

Første kort ut er EVGA sin «ordinære» utgave, med en kjøler som ikke skiller seg noe særlig fra referansemodellen Nvidia sendte oss til test. En av hovedforskjellene er at EVGA også har inkludert en DisplayPort-tilkobling, som lar deg koble til G-Sync-skjermer.

Finn beste pris på EVGA GeForce GTX 750 Ti »

EVGA GeForce GTX 750 Ti ACX.
EVGA GeForce GTX 750 Ti ACX.Foto: EVGA

EVGA vil dog ikke nøye seg med «bare» en modell som allerede kjører på noen av de laveste temperaturene vi har sett. Derfor har de også lansert et mye større og tyngre variant, komplett med deres svært ACX-kjøler. Kanskje litt overdrevent, men siden denne også inkluderer en 6-pins strømkontakt får kortet tilgang på 35 prosent flere watt. Det kan kanskje hjelpe overklokkere, som forhåpentligvis er de eneste som vil kjøpe det vi kun kan karakterisere som litt overdrevent – men også ganske gøy.

Finn beste pris på EVGA GeForce GTX 750 Ti ACX »

Gainward GeForce GTX 750 Ti GS.
Gainward GeForce GTX 750 Ti GS.Foto: Gainward

Gainward vil heller ikke stå tilbake for å putte en overdimensjonert kjøler på dette lille kortet, og de har like så godt overklokket det litt på forhånd også. Vi har i skrivende stund ikke fått alle spesifikasjonene på dette kortet, men ettersom også standardmodellen deres har fått en liten oppsving i frekvensene kan det godt være snakk om en god del.

Finn beste pris på Gainward GeForce GTX 750 Ti »

Finn beste pris på Gainward GeForce GTX 750 Ti GS »

Gigabyte GeForce GTX 750 Ti OC Windforce 2X.
Gigabyte GeForce GTX 750 Ti OC Windforce 2X.Foto: Gigabyte

Også Gigabyte vil være med på leken, og plasserer en litt nedskalert versjon av sin Windforce-kjøler på det nye budsjettkortet fra Nvidia. Denne går under navnet Windforce 2X, og har som navnet antyder bare to vifter – men med kobberrørene tytende ut fra varmesprederen bør det være langt mer enn nok, selv om selskapet har fabrikkoverklokket skjermkortet.

Finn beste pris på Gigabyte GeForce GTX 750 Ti OC Windforce 2X »

Bli med over på neste side for å se flere modeller »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen