Bilder av Sony Ericsson AI

Alternativ tekst mangler
(Foto: Esato)

For tre uker siden dukket det opp bilder av det som kan være Sony Ericssons designsatsing neste år: AI. De siste dagene har det dukket opp nye, og langt skarpere bilder av den lovende mobiltelefonen, som ser ut til å dukke opp i krom og sort.

Det har tidligere vært store spekulasjoner om hvorvidt bildene av Sony Ericsson AI er ekte eller ikke, og om det i det i det hele tatt ville komme en tynn telefon fra Sony Ericsson, som til nå har holdt seg borte fra slankekrigen. I begynnelsen av forrige måned kunne imidlertid Sony Ericsson bekrefte overfor Reuters at de har en "Razr-modell" på gang, noe som forsterker sannsynligheten for at telefonen på bildet faktisk er en reell modell fra produsenten.

Alternativ tekst mangler

I tillegg til å være et friskt tilskudd i utvalget av designtelefoner, skal AI også kunne by på en kruttpakke bak fasaden.

Telefonen skal for eksempel ha 3G, og blir dermed den minste 3G-telefonen fra Sony Ericsson, etter K610i. HSDPA skal også være på plass, noe som foreløpig ikke har noe å si for norske mobilbrukere, ettersom operatørene ikke ser ut til å lansere denne teknologien med det første.

Alternativ tekst mangler

Det er definitivt grunn til å anta at vi står overfor et spennende SE-år, i tillegg til AI har produsenten etter alt å dømme en lang rekke interessante modeller på gang. Det forventes at flere av nykommerne vil bli lansert under neste års 3GSM-messe, som går av stabelen i februar.

(Kilder: Esato, Se-nse, Mobilementalism)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen