Bilder av SL65 og A65?


Er dette den nye Siemens SL65?
(Klikk for større versjon av bildet)

Ryktene har svirret lenge om oppfølgeren til fjorårets desidert lekreste mobiltelefon, Siemens SL55. Telefonen revolusjonerte den gang designmarkedet med sitt stilrene design, elegante fasong og lille størrelse. Nå er bilder av det som skal være oppfølgeren til telefonen dukket på nett.

Ut fra bildene kan det se ut som om den nye modellen har arvet det stilrene designet fra forgjengeren, men er utformet i en mer teknofisert stil. Ifølge rykter skal den nye modellen ha en 65.000 fargers skjerm med en oppløsnig på 130x130 piksler. Skjermtypen skal være av den dyre TFT-typen, som gir svært god skarphet og lysstyrke.

Ellers skal SL65 ifølge det tsjekkiske nettstedet mobil.cz ha et innebygget VGA-kamera med videofunksjonalitet. Hvor høy minnekapasitet den vil være utstyrt med sier ikke ryktene noe om.


Dette ryktes å være Siemens nye budsjettmodell A65
(Klikk for større versjon av bildet)

Den andre modellen, A65, skal være oppfølgeren til bestselgerne A50, A55 og A60. Denne gangen skal man ha fått på plass en dugendes fargeskjerm med en oppløsning på 130x130 piksler.

Det skal understrekes at ingen av disse bildene har noen offisiell tilknytning til Siemens. At produsenten både har en A65 og SL65-modell på lager er det allikevel liten tvil om, og nå som produsenten allerede har lansert fire andre modeller i 65-serien er det ikke urimelig å tro at også disse etterhvert står klar for lansering.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen