Bilder av "Prescott" med 533 FSB


(bilde: VR-Zone)

"Prescott" er like rundt hjørnet, om den nye 0,09 µm-prosessen til Intel fungerer - som det ser ut til å herske full forvirring omkring. Bortsett fra Prescott New Instructions, eller SSE3, har det hittil vært "enighet" om at Prescott vil få Hyper-Threading og 800 FSB. Intel har til og med gått så langt som å strupe markedstilgangen for 533 FSB-prosessorer fordi de vil at alle skal bruke 800 FSB istedenfor.(bilde: VR-Zone)

Men nå har det dukket opp bilder av en prosessor som hittil ikke har vært å se på Intel sine veikart, nemlig en "Prescott" 2,66 GHz med nettopp 533 FSB. Som vi kan se på bildet over er denne frekvensen skrevet på prosessoren med sprit-tusj, og litt sunn skepsis kan kanskje være på sin plass.

I følge VR-Zone vil prosessoren, som skal være tiltenkt OEM- og billig-markedet, bli videre "forkrøplet" av at den bare får 256 kB level 2 cache og at den kanskje ikke får Hyper-Threading heller - selv om ingenting av dette foreløpig er bekreftet fra offisielt hold.

VR-Zone nevner imidlertid ikke muligheten for at dette kan være en Celeron basert på Prescott-kjernen. Vi har tidligere skrevet om Celeron "Prescott", som skal få 256 kB L2-cache og kjøre på nettopp 533 FSB...

(Kilde: VR-Zone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen