Bilder av ny Siemens

Ryktene har lenge gått om en ny profftelefon fra Siemens som skal bli den nye etterfølgeren til Siemens S55, som kom for et og et halvt år tilbake. Nå er bildene sluppet, sammen med et knippe av telefonens spesifikasjoner. Resten av detaljene vil komme på Siemens sin lansering på CeBIT den 17. mars.

S65 blir dermed Siemens nye flaggskip i S-serien. Forgjengeren S55 er den siste tiden blitt en svært populær telefon, og har fått svært god respons i mange tester, blant dem vår egen. Allikevel fikk S55 i sin tid kritikk for dårlig skjerm og lite minne, noe som ikke vil være et problem på oppfølgeren.

S65 kommer til å få et innebygget kamera med 1,3 Mpiksler i oppløsning. Dermed er S65 den minste telefonen som er vist hittil med så høy kameraoppløsning. Lagringskapasiteten vil være på hele 32 MB. Ellers skal spesifikasjonene være svært lik de vi har sett på Siemens CX65, som ble presentert tidligere i år.

Som sikkert flere kan tenke seg til, er det dermed duket for bikkjeslagsmål mellom Sony Ericsson nylig fremviste modell K700 og Siemens S65. Begge telefonene retter seg mot proffsegmentet og har noenlunde like spesifikasjoner. Nå i dag ble det riktignok klart at S65 vil ha en fordel med sin kameraoppløsning, men siden prisen og tidspunktet for markedslansering ennå er uklart er det usikkert hvilken av modellene som stiller sterkest.

Som nevnt vil modellen bli vist frem på Onsdag den 17. mars. Amobil vil være til stede på presselanseringen, som skjer i Hannover på CeBit. Amobil vil forøvrig også være til stede under hele resten av CeBIT-messen.

Høyoppløselige bilder er tilgjengelige på Siemens hjemmeside:
Bilde 1
Bilde 2
Bilde 3


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen