Bilder av ny luksus-Nokia?


En ny luksus-Nokia...

Som kjent er det ikke ofte det kommer nye medlemmer til Nokias luksuriøse 8-serie. Men i morgentimene torsdag dukket det opp bilder av det som ifølge rykter skal være oppfølgeren til Nokia 8800. Sistnevnte ble lansert i fjor vår, og det er dermed på høy tid at Nokia kommer med en oppdatert modell.


... med to megapikslers kamera...

Skal vi tro ryktene, så er den nye luksustelefonen en eksklusiv utgave av Nokias kommende 6233-modell. Blant annet skal den ukjente telefonen ha et to megapikslers kamera, en styrepinne istedet for piltast, samt siste utgave av Nokias Series 40-grensesnitt.


... eller bare en ny utgave av "Nokia 8800" Panda-version?

Mens det ofte er lett å sluke rykter rått, er det flere som har stilt seg tvilende til om dette virkelig er en Nokia-telefon. Likhetene til enkelte kinesiske Nokia-plagiater er nemlig slående, noe du lett kan se i vår artikkel 'Den nye Nokia 8800?'. Dermed er sannsynligheten overhengende for at den "nye" Nokia 8800 kun er en kopimodell laget av 'Panda' eller en annen obskur, kinesisk kopiprodusent.

Men skulle bildene mot alle odds være ekte, kan det altså virke som om Nokia har gått bort fra skyvedesign på sin neste 8-modell. Helt siden Nokia 8810 ble lansert i 1998 har samtlige av Nokias 88- og 89-modeller hatt enten et nedskyvbart tastedeksel, eller en oppskyvbar skjerm.

Kildene bak ryktene kan ikke oppgi noen pris, men det sier seg selv at telefonen, hvis den er ekte, vil koste mer enn et par timelønner.

(Kilder: Newmobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen