Bilder av Nokia 700 lekket

Bilder av Nokia 700 lekket

Bilder av Nokia 700 lekket

I dag er de kommet bilder av det som skal en av det finske selskapets nye Symbian-telefoner.

Det er tidligere kommet noen dårlige bilder av som angivelig skal være en av Nokias nye smarttelefoner, nemlig Nokia 700 ZETA, men i dag kan vi se noen bilder som viser hvordan telefonen virkelig blir. 700 ZETA skal kun veie 80 gram og være knappe ti millimeter tykk, noe som gjør den til en av de tynneste mobiltelefonene på markedet.

Telefonen ser ut til å komme i børstet stål, og det forventes at den vil ha en 1 GHz prosessor, støtte for NFC overføring og en 3,2 tommer AMOLED-skjerm med en oppløsning på 640 x 360 piksler. Den skal også ha et fem megapikslers kamera, men det ser ikke ut til at Carl Zeiss optikk er tilgjengelig så vi skal nok ikke forvente oss for mye av kameraet.

Nokia holder ikke overraskende kortene tett til brystet og har ikke kommet med noen offisiell bekreftelse rundt telefonen. Derfor er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på at Nokia kommer med en offisiell liste over spesifikasjoner og utgivelsesdato da det er lite som taler i mot at dette skal være en falsk telefon.

Les også: Rykter om fire nye heftige fra Nokia

Kilde: (knowyourmobile.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen