Bilder av AMD Radeon HD 6970 lekket?

Det nye flaggskipet til AMD Radeon HD 6970, med kodenavn Cayman XT, skal allerede være snikfotografert og testet i følge den kinesiske nettsiden zol.cn.

Bildene viser et stilrent kort uten noen former for logo eller annet nips, hvilket kan tyde på at det er enten er en prototype, et testeksemplar eller ferdig montert kort klart til å varemerkes, som noen har fått tak i.

Kjøledesignet ser ganske likt ut som på 5800-serien, noe som betyr at kortet antakeligvis tar ganske stor plass i kabinettet; type rundt 30 centimeter. På toppen finner vi to Crossfire-kontakter. Kortet ser ut til å ha 6-pin + 8-pin PCI-E strømkontakter.

Same nettsted skal også ha testet kortet i både 3Dmark Vantage og Unigine Heaven. Kortet skal ha scoret 23 499 på 3DMark, og gi 36,6 fps i Unigine på 1920 x 1080 oppløsning med 4x anti-aliasing og 16x anisotropic filtering.

Tom’s Hardware meldte mandag at kortet skulle være forsinket til sin lanseringsdag 22. november grunnet uspesifiserte feil i produksjonen. Om disse resultatene og bildene stemmer, får kun tiden vise når AMD er klare til å slippe kortet.

Siden hos zol.cn ble fjernet innen kort tid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen