Bilder av ny PlayStation 3-modell lekket
Teknofil

Bilder av ny PlayStation 3-modell lekket

Tar i følge ryktene betydelig mindre plass under TV-en.

[Gamer.no]: Det er snart nøyaktig tre år siden Sony lanserte sin første revisjon av PlayStation 3-konsollen, kalt PlayStation 3 Slim. Den gang ble den speilblanke, store og svarte boksen krympet inn til en mindre og lettere utgave, noe som resulterte i et salgshopp på nærmere 1000%.

Dette er angivelig PlayStation 3 Super Slim. (Foto: Techblog)
Dette er angivelig PlayStation 3 Super Slim. (Foto: Techblog)

I løpet av helgen kunne nettstedet Technoblog (via Gamespot) presentere skjermbilder, tatt fra nettsidene til det brasilianske teleselskapet Anatel, av det som skal være nok en revisjon av Sonys TV-konsoll. Denne gangen vil modellen kalles PlayStation 3 Super Slim, og tar etter ryktene betydelig mindre plass enn sin forgjenger.

Det som likevel virker mest spennende er topplokket. Det ser ut som om Sony har kvittet seg med den velkjente diskmateren til fordel for en skyvedør, eller en luke slik vi husker fra nittitallets første PlayStation-konsoll.

Større harddisk og estetiske forandringer

Technoblog har også fått tak i et dokument fra Sony Brazil som bekrefter at det skal komme en ny revisjon med tre ulike harddiskstørrelser: 16 GB, 250 GB og 500 GB.

Den nye konsollen har en lignende form, men er fremdeles veldig annerledes. (Foto: Techblog)
Den nye konsollen har en lignende form, men er fremdeles veldig annerledes. (Foto: Techblog)

Ellers virker det som om Super Slim vil stå mest for rent estetiske forandringer. Konsollens overflate vil denne gangen være en blanding av både glinsende og matt materiale — selve toppen ser ut til å ha fått en ruglete form, mens sidene skinner i lyset.

Tidligere rykter har hevdet at Sony skal avduke en ny revisjon av konsollen under årets Gamescom-messe, og det er langt fra utenkelig at dette er det de har å vise. Det er en knapp måned til dørene åpnes i Köln, og vi er selvfølgelig til stede for å på verdens største spillmesse, blant annet for å se om ryktene om en ny PlayStation-modell er sanne.

Les også: Sony avslørte slank PS3
Les også: PS3 Slim har ankommet

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen