Bilder av ny Mini-modell lekket

Bilder av ny Mini-modell lekket

HTC One Mini 2 er på vei.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

HTCs siste flaggskip, One (M8), har såvidt kommet på markedet før ryktebørsen kaster seg over neste telefon fra selskapet. Ikke uventet handler dette om den nye Mini-modellen som vi såvidt har sett en spesifikasjonsliste for tidligere.

PR-bilde av HTC One Mini 2

Denne gangen er det et PR-bilde av den nye telefonen som har dukket opp, og som vanlig er det Twitter-brukeren @evleaks som står for lekkasjen. Mannen bak kontoen heter Evan Blass, og er tidligere teknologijournalist, kjent blant annet fra nettstedet Engadget. De siste årene har Blass vært en av de viktigste kildene til lekkasjer av nye mobiler, og det var også gjennom ham mange av oss stiftet det første bekjentskapet til forrige generasjon Mini-mobil fra HTC.

Designmessig ser det ut til at HTC One Mini 2 vil følge ganske tett i fotsporene på dagens One (M8). Det er de samme fargevalgene som ser ut til å dukke opp, altså koksgrå, sølvgrå og gull. Den vil få elementer av plast rundt skjermen, akkurat som HTC One Mini hadde.

Den nye Mini-en fra HTC har imidlertid en tydelig forskjell fra den store versjonen. Baksiden prydes kun av én kameralinse, og fotolyset ser også ut til å ha blitt kun én diode. HTCs toppmodell har to kameralinser, der den ene samler dybdeinformasjon om bildet. Den har også to lysdioder, for å gi mer naturlig lys ved fotografering i mørke omgivelser.

Toppmodell på sparebluss

Hvis Blass' tidligere Twitter-melding om telefonen stemmer, vil også denne bli en typisk nedskalert Mini-modell, der alt av spesifikasjoner har fått lide for den mer kompakte størrelsen.

Skjermen skal være 4,5 tommer stor, og ha en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Telefonen har en Snapdragon 400-brikke, med fire prosessorkjerner som tikker og går ved 1,4 GHz. I motsetning til forrige generasjon, vil ikke HTC One Mini 2 ha samme kamerateknologi som toppmodellen i det hele tatt. Her skal det nemlig være en brikke med 13 megapikslers oppløsning på baksiden. Det er vesentlig mer enn de fire «ultrapikslene» som utgjør kameraene i både nye og gamle HTC One.

Les også: Test av toppmodellen HTC One (M8)

(Kilde: @evleaks/twitter.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen