Bibble først ute

Canon EOS 600D
Canon EOS 600D

Bibble Labs, som utgir det populære bildebehandlingsverktøyet, har en uttalt policy om å være første ute med støtte for råfilene fra nye kameraer, og med versjon 5.2.1 av Bibble ser de ut til å ha klart nettopp det, i alle fall med hensyn til Canon EOS 600D og Canon EOS 1100D som begge ble lansert for ikke lenge siden. Fullstendig liste over hvilke kameraer Bibble nå støtter, finner du her.

I tillegg melder Bibble Labs at de i den nye oppdateringen også har fikset en del mindre feil. Blant annet skal noen stabilitetsproblemer nå være rettet opp, problemer med å identifisere visse objektiver skal være fikset, og det samme skal være tilfelle med et problem som kunne dukke opp når man forsøkte å beskjære et bilde i "Multi-View"-modus. I tillegg skal mindre problemer, blant annet med informasjonsutvekslingen mellom Bibble og visse tredjeparts-plugins, være utbedret.

Bibble v5.2.1 er en gratis oppdatering for eiere av Bibble 5, og har du kjøpt Bibble 4 etter september 2006 kan du oppgradere til Bibble 5 gratis. Har du ikke Bibble fra før, får du Pro-versjonen for $200 eller Lite-versjonen for $100. Begge deler kan kjøpes fra Bibble Labs, og oppdateringen finner du samme sted.

Les også: Bibble 5.2 lansert

Les også: Nye verktøy i Bibble 5.1

Les også: Avanserte funksjoner på rimelige kameraer

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen