Betalt for å bli oppringt?

Teleoperatøren Vodafone i Malta har nå lansert et dristig tilbud for å kapre flere kunder, kanskje særlig blant den delen av befolkningen som vegrer seg for å brenne av dyre tellerskritt på å ringe rundt til venner og sende meldinger.

De abonnentene som har flere innkommende enn utgående anrop får nemlig muligheten til å trekke trekke rundt 25 kroner av regningen sin for hver hele time med innkommende samtaler.

På denne måten burde det teoretisk sett være mulig å tjene penger på å ha en mobiltelefon, selv om det nok er heller tvilsomt at Vodafone betaler ut mer etter at regningen er sunket ned til null. At mange folk har muligheten til å ende opp med latterlig lave mobilutgifter er det allikevel ingen tvil om.

Tidligere har operatøren også hatt ett tilbud som innebar at man fikk redusert ringeprisen hvis man hadde mange utgående samtaler, i likhet med for eksempel Telenors Skala-tilbud.

Om norske operatører kommer med lignende tilbud i fremtiden er nok heller usannsynlig, uten at vi skal påstå noe - vi vet tross alt lite om 3's planer for de norske mobilbrukerene etter at det nye 3G-nettet er klart til bruk.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen