Beta-Office fortsatt populær

Alternativ tekst mangler

Fra og med tirsdag 23. mai har det vært mulig å laste ned en betaversjon av Microsoft Office 2007. Det første døgnet ble den lastet ned 200 000 ganger, og de to første månedene er den blitt lastet ned over tre millioner ganger.

Omfanget av nedlastingen skal være 500 prosent større enn Microsoft hadde forventet, og den store pågangen har faktisk i perioder skapt serverproblemer. Den begrensede versjonen av Office 2007 beta er på 550 MB, og fullversjonen er på 2 GB.

Tar betalt
Nå er responsen blitt så overveldende at Microsoft har bestemt seg for å ta betalt for nedlastingen. Fra og med onsdag 2. august må de som ønsker å laste ned betaversjonen betale 1,50 dollar (rundt 9 kroner).

Du kan selv laste ned betaversjonen fra microsoft.com, men vær oppmerksom på at dette er en prøveversjon som går ut på dato 1. februar 2007. Microsoft tilbyr ikke noen teknisk brukerstøtte for betaversjonen.

Den webbaserte versjonen av Office 2007 beta er også tilgjengelig, og denne vil fortsatt være helt gratis. Denne kan du teste via nettleseren din. Les mer på microsoft.com.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen