Bestillingstyveri?

Da ansatte på Lefdal i Sandvika kom på jobb i dag morges fant de et stort hull i taket og kraftig manko i objektivlageret. I løpet av natten har nemlig tjuvradder saget seg gjennom taket, firt seg ned gjennom hullet og forsynt seg med objektiver til en samlet verdi på rundt kr 150.000,-. Det pussige er at de ubudne gjestene nesten kun har forsynt seg av objektiver, forteller Bjørn B. Coban i Lefdal til Akam. PCer og speilreflekskameraer til tusenvis av kroner har fått stå i fred, og tyvene har til og med tatt objektivene ut av kitpakker med Nikon D40.

Lefdal kontaktet Akam om saken for å få vår hjelp til å advare mot mulig tyvegods på bruktmarkedet, og det gjør vi så gjerne. Det dreier seg om 43 gjenstander, hovedsaklig objektiver fra Sigma, men også noen fra Sony, Nikon og Tamron, såvel som noen Sigma-blitser.

MMS-foto: Bjørn B. Coban, Lefdal
MMS-foto: Bjørn B. Coban, Lefdal

Oppdatering:
Listen over det stjålne utstyret har blitt fjernet etter forespørsel fra Lefdal, da politiet og Lefdals sikkerhetssjef "mener at det kan skade videre etterforkning å ha varelisten liggende på nett".

Det er ikke bare Lefdal som er blitt utsatt for slikt i det siste. Interfoto har også hatt lignende besøk tre ganger bare i år, som vi har meldt om tidligere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen