Bestill kaker med mobilen

Bestill kaker med mobilen

Cake It Easy håper du ikke klarer å motstå fristelsen.

Å bestille kaker er kanskje ikke noe du gjør hver dag, men nå har det dukket opp en iPhone-app som satser tungt på bakverk. Med Cake it easy kan du bestille kaker fra over 200 norske bakerier via mobilen og betale direkte i appen.

Hva er poenget? Jo, med appen kan du bla deg gjennom kakesortimentet til de deltagende bakeriene, du kan legge inn eget bilde på kaken ved å laste opp et bilde, og du kan tilpasse kaken etter eget ønske: fyll, størrelse og pynt. Du kan også ta eget bilde som legges som et lag på kaken. Videre kan du bestille når og hvor det måtte passe deg, i stedet for å rekke bakeriet før det stenger.

Utgiver Touchlab AS hevder selv at dette er Norges første fullverdige nettbutikk på mobil, ettersom du kan betale med bankkort i appen. Cake it easy kan også brukes via nettsiden.

Barnebursdag og firmafeiring

Hvis du sjelden bestiller kaker er det neppe noen vits i å laste ned Cake it easy til din iPhone. Appen er nok bedre egnet for de som synes det er morsomt med bilder av bursdagsbarnet eller brudeparet på marsipanlokket, eller for den som sitter med kake-ansvar når bedriften har noe å feire.

Foreløpig må du hente kaken selv hos det bakeriet du har valgt, men på sikt vil Cake it easy tilby levering på døra også. Da blir også tjenesten utvidet til å gjelde lunsj- og overtidsmat. Prisen på kakene varierer fra baker til baker.

Last ned Cake it easy i App Store (gratis)

Les også:

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen