Beste spill-PC kåret

Gamers Choice er konkurransen der du ganske enkelt hadde mulighet til å komponere til egen drømmemaskin til en verdi av opptil 15 000 kroner. Konkurransen har foregått via Netshops produktsider og er et samarbeid med Hardware.no.

Tre gikk videre

Under komponeringen av maskiner kom det inn totalt 600 forslag, hvor 10 av disse ble trukket ut videre for avstemning blant brukerne. Det kom inn godt over 5200 stemmer, hvor 3 maskiner gikk videre til finalen.

Finalemaskinene var følgende:

Det ble jevnt, men vinneren fikk til slutt 116 stemmer, mot andreplassen som fikk 97.

Førsteplass

Til slutt var det Sindre Eldøy og hans "Ulv i fåreklær" som stakk av med seieren. Han vil få maskinen han selv komponerte, til en verdi av 15 000 kroner. Det var også denne maskinen som fikk flest stemmer under kvalifiseringen.

Andreplass

På andreplass kom maskinen "Gamers Choice 15k" av Jørgen Holmefjord. Den heldige vinneren stikker av med en Asus PG221 22" skjerm som i skrivende stund har en prislapp på 2795 kroner. - en oppfriskning i hverdagen, når Jørgen fra før satt med en sliten CRT-skjerm.

Tredjeplass

Tredjeplassen gikk til maskinen "Fast & Furious" komponert av David Maldal, hvor vinneren fikk velge et valgfritt kabinett fra Netshops sortiment. Ikke overraskende valgte David et av de dyreste kabinettene :-)

Vi gratulerer!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen