Beskytter iPod-en

Det er sjelden vi ser iPod-tilbehør som virkelig kan kalles praktisk. Griffin Technology står bak en god del av tilbehøret som finnes til iPod, men kommer nå med noe som virkelig er praktisk og svært velkomment; beskyttelsesdeksel til iPod femte generasjon, kalt iClear.

IClear har som formål å beskytte iPod-en din mot skarpe gjenstander som kan lage riper i ytterglasset. Mange iPod-eiere har klaget over at nettopp den siste utgaven av iPod er ekstremt utsatt for riper, og selv et fint lag med støv kan sette spor. Med iClear vil støvet holdes borte fra den ømfintlige overflaten, og du unngår dermed å få ripet opp videoskjermen.

Selv om du har beskyttelse utenpå iPod-en, skal den kunne brukes på normalt vis. Dekselet er lagt rundt iPod-en som et lokk, og festet oppe med en vanlig lukkemekanisme. Beskyttelsen er helt gjennomsiktig og skal ikke påføre særlig ekstravekt på spilleren.

Griffins iClear kan skaffes på selskapets hjemmesider for den nette pris av 20 amerikanske dollar, eller rundt 140 norske kroner ikke iregnet skatt og frakt.

(Kilder: Mobiletechreviews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen