Beskytt kontaktene

De fleste har en eller annen gang opplevd å miste mobiltelefonen, noe som i og for seg er kjedelig nok. Noe som imidlertid kan være enda mer frustrerende er at SIM-kortet med nummeret til alt fra bestemor til fastlegen forsvinner.Mogo Sim Card Backup er en liten enhet som er laget utelukkende for å forhindre at et eventuelt tap av SIM-kortet ikke tar med seg hele omgangskretsen i dragsuget.

Denne lille nøkkelringen er nemlig i stand til å kopiere opp til 250 navn og nummer rett fra et hvilket som helst SIM-kort og lagre disse i sitt eget minne.

For å ta en sikkerhetskopi av SIM-kortet plasserer man enkelt og greit kortet i den ene leseren til enheten. Mens kopieringen foregår lyser det et rødt lys, som slukkes straks alle nummer og navn er overført. Hele kopieringsprosessen tar omtrent ett minutt.

For å kopiere informasjonen over til et nytt SIM-kort, plasserer man dette i den andre leseren på enheten, som deretter kopierer nummerene over på kortet. Det er forøvrig verdt å merke seg at enheten vil slette alle navn og nummer som er lagret fra før av på det SIM-kortet som skal fylles opp.

Mogo Sim Card Backup veier ikke mer enn 16 gram, og kan uten problemer henges på nøkkelknippet. Prisen for enheten er £9,95, som tilsvarer rundt 120-130 norske kroner.

relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen