Beregn mobilregningen i utlandet

Beregn mobilregningen i utlandet

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Post- og teletilsynet har laget en priskalkulator for deg som skal reise til utlandet. Kalkulatoren hjelper deg å finne det abonnementet som er mest prisgunstig for deg i det landet du skal reise til.

Kalkulatoren inneholder ni populære reisemål nordmenn ofte besøker i ferien.

Spar hundrelapper
Du kan finne ut hvilket abonnement som er billigst i landet du skal til, men vil du ikke bytte abonnement kan du også få indikasjoner på hva det koster å ringe med det abonnementet du allerede har.

Telenor og NetCom har lik pris uansett hvilken utenlandsk operatør du bruker, men med mange andre abonnement vil prisen variere med flere hundrelapper ut fra hvilken utenlandsk operatør du velger.

Skal du på høstferie til Hellas og tror du kommer til å ringe 5 minutter hjem hver kveld for å fortelle om de herlige strendene, samt sende 5 tekstmeldinger hjem til venner og kjente? Da kan regningen sprike fra 450 til nærmere 700 kroner ut fra om du bruker Cosmote eller TIM Hellas.

Gjennomsnitt
Ifølge Post- og teletilsynet er den gjennomsnittlige forskjellen mellom det billigste og dyreste abonnementet på 67 prosent.

Forbruket dette er regnet ut fra er fem tominutterssamtaler i løpet av uken og 15 tekstmeldinger.

I Spania kan du med dette forbruket spare 232 kroner på å velge riktig abonnement, mens du i Danmark bare har 148 kroner å spare.

Ringer du mer enn dette kan forskjellene fort være oppe i både 300, 400 og 500 kroner ut fra hvilket norsk mobilabonnement du har.

Følg denne lenken for å prøve ut Post- og teletilsynets priskalkulator for utlandet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen