Benq slipper P900-killer

Den nye enheten skal i likhet med P900 kjøre på operativsystemet SymbianOS, og vil støtte de aller fleste programmene som kan brukes på Sony Ericssons flaggskip. Skjermen vil også ha den samme oppløsningen på 208 x 320 piksler.

Det er også mange andre likheter mellom Benq P30 og P900 er mange, men det er et par vesentlige forskjeller som skiller disse enhetene fra hverandre, og som kan gjøre P30 til en bedre valg enn enheten fra den svensk-japanske produsenten.

P30 vil blant annet kunne bruke både SD- og MMC-kort, som er tilgjengelig med langt høyere kapasiteter og til en lavere pris enn Memory Stick Duo, som er den eneste minnekortstandarden som brukes i P900.

P30 vil også være betydelig mindre enn P900. Enheten veier nemlig en tredjedel av vekten til Sony Ericssons modell og vil med sin beskjedne tykkelse på 1,7 cm bli den desidert smaleste hybridtelefonen på markedet. Det ser dermed ut som om vi endelig får en Symbian-telefon med trykkfølsom skjerm som faktisk passer ned i en normal bukselomme.

Benq P30 skal visstnok først slippes i Spania og Italia, så gjenstår det bare å se om godsaken ikke etterhvert også havner i norske butikkhyller. Prisen har vi dessverre ikke lykkes i å oppdrive, men billig blir den nok ikke.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen