BenQ Siemens blir mer asiatiske

BenQ Mobile vil lansere mellom 20 og 25 mobiltelefoner i Europa i år. I tillegg kommer om lag 10 mobiltelefoner for andre markeder. Men så langt er de tre telefonene vi har sett preget av et umiskjennelig Siemens-design. Ikke at det gjør noe, for arven etter sjefdesigner Uly Skrypalle er verd å ta med videre.

Dessverre fikk Skrypalle selv ikke realisert alle planene han hadde. Blant annet var han en forkjemper for virkelige materialer, som stål, glass, lær og tre.

Så er også de nye mobilene BenQ har vist oss et resultat av dette. Her er mineralglass som skal være ripebestandig, i tillegg til rustfritt stål og anodisert aluminium.

Firkantet, men rund
- På samme måte som Øst møtte Vest her i Berlin, skal rund møte firkantet. Våre telefoner skal være ”squound”, sa sjefen for BenQ Mobile, Clemens Joos under presentasjonen. Squound vil være et kjennetegn på våre mobiler, fortsatte han.

På samme måte skal europeisk og asiatisk design møtes. – Det vil komme mange mobiltelefoner der du kan se at designen er inspirert av asiatisk kultur, kunne viseadministrerende direktør i BenQ, Jerry Wang, love oss.

Det ser vi frem til. Det finnes en rekke mobiltelefoner i Asia med svært spennende design. Selv har BenQ sin Cube, som ikke ser ut som en mobiltelefon, men minner om en MP3-spiller i minnepluggformat.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen