BenQ Siemens’ nye klær

Det har vært spekulert rundt når de første modellene med det felles merkenavnet BenQ Siemens dukker opp på markedet, og vi har svaret! Vi trenger nemlig ikke vente lenger enn til andre halvdel av januar før de første modellene blir vist frem.

BenQ Siemens lanserer minst tre nye, avanserte modeller for det europeiske markedet i Berlin den 17. januar.

- Forvent noe uventet
Kortene holdes fortsatt tett til brystet i BenQs hovedkvarter, men noen spennende hint har vi klart å lure tak i.

- Vi kommer med modeller som er veldig tynne, veldig kraftige, noen MP3-sentrerte, samt 3G-modeller og helt nye formfaktorer, røper styreformann i BenQ Mobile Jerry Wang til Mobilen.no.

- I tillegg kommer vi med en veldig kraftig smartmobil, og med langt bedre kameralinser enn de som er i dag. Det som er sikkert er at dere kan forvente å se noe dere tidligere aldri har sett maken til, sier Wang.

Gammelt og nytt
Selv om noen av produktene BenQ Mobile lanserer i januar er rykende ferske, håper og tror vi at vi også får stifte bekjentskap med noen av BenQs ”gamle” mobiltelefoner.
P50_2
Vi har plukket ut tre av de som er øverst på ønskelisten vår.


BenQ P50

Sniktitten på Windowsmobilen P50 frister også til mersmak. Den er overraskende tynn og lett til PDA å være, og kan i tllegg skilte med trådløst nettverkskort og QWERTY-tastatur.

BenQ P50 har som de fleste andre PDA-mobiler også et virtuelt tastatur, samt håndskriftgjenkjenning og digital lydopptaker. Dermed kan du ta opp lyd og samle informasjon også når hendene er opptatt, eller tegne skisser hvis du trenger det.Qube2BenQ Qube Z2
Den er liten, den er firkantet, og den er både MP3-spiller, kamera og mobiltelefon i ett. I stedet for å være mobiltelefon med MP3-spiller, har BenQ valgt å lage en MP3-spiller du også kan bruke som mobiltelefon. I tillegg har den et 1,3 megapikselkamera, så du også kan ta bilder underveis.


Qube’n kommer i flere forskjellige farger. Du kan velge mellom hvit, rosa, blå og limegrønn, og selvsagt bytte deksel hvis det rosa skallet ikke står i stil med genseren eller buksa du har på deg.


S80BenQ S80
Den siste krabaten vi gleder oss til er 3G-mobilen BenQ S80, som også finnes i en Siemens-variant under navnet SFG75. Siemens lanserte SFG75 i høst, men den har enda ikke funnet veien til norske butikkhyller.

 

I tillegg til høyhastighets mobilsurfing er SFG75 utstyrt med to kamera, et for videosamtale og et megapikselkamera for å forevige øyeblikk du ikke vil glemme. Kameraet har også både blits og digital zoom, og som de to andre støtter den minnekort så plassen er tilnærmet ubegrenset.

Mobilen.no vil selvsagt følge BenQ Mobile videre, og komme tilbake på nyåret med informasjon og tester av de splitter nye BenQ Siemens-mobilene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen