BenQ satser på PDA

Siemens solgte sin mobildivisjon til asiatiske BenQ tidligere i år, og det har vært knyttet mye usikkerhet og forventninger til hva vi kan vente oss av det nye samarbeidet.

Nå ryktes det at BenQ vil lansere sin PDA-modell P50 under Siemens-merket i Europa i løpet av de neste to månedene.

Lanseringen av det som muligens blir Siemens P50 skal finne sted samtidig som BenQ offisielt tar over mobilavdelingen til den tyske produsenten. PDA-en vil bli den første BenQ-mobilen som bærer Siemens-navnet i Europa. Dette rapporterer den kinesiske avisen Commercial Times denne uken.

Starter med PDA
I følge Commercial Times ønsker BenQ å lansere en sprek PDA-mobil på markedet for å gjøre opp for mangelen på nye modeller i løpet av perioden mellom oktober i år og februar neste år. I februar forventes den taiwanske produsenten å slippe sin første BenQ-Siemens mobiltelefon.

BenQ P50 ble introdusert til det taiwanske markedet tidligere i sommer. PDA-en er utstyrt med Windows Mobile 2003, blåtann, WiFi og et integrert kamera på 1,3 megapiksler. Videre har P50 en 2,8 tommer stor TFT-skjerm som kan vise 262000 farger og et fullt QWERTY-tastatur.

(Kilder: DigiTimes, ITAvisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen