BenQ får designhjelp fra BMW

BMW Designworks USA tar samtidig kampen opp mot tyske Porsche Design GmbH og Ferrari, som begge har lagt seg inn på å designe datautstyr i tillegg til raske statusbiler. BenQ sine nye tastaturer bærer så også preg av å ha vært turen innom et skikkelig designbyrå.

- Med den voksende populariteten til LCD-skjermer, klarer ikke lenger de tykke og runde tastaturene å holde tritt med stilen og utseendet til nye datamaskiner, sier James Lin i BenQ USA. De smale nye tastaturene i X-serien tilbyr et nivå av både stil og ytelse som ikke vanligvis assosieres med periferiutstyr til datamaskiner.

De nye tastaturene er bare en halv tomme, eller 1,25 centimeter tykke, takket være en ny måte å feste tastene på - som også gjør tastaturene svært "stillegående". De to toppmodellene kommer også med optisk mus og er noe bøyd, i tillegg til at de kommer med en stilig ramme som de kan settes inn og ut av.

X750 kommer endog med blåtann, seks mediaknapper og volumhjul, 13 navigasjonsknapper til Internett og et brett rullehjul. Musen som følger med bruker også blåtann og er på 800 dpi.

Les mer om X750 her.

X730 er helt lik X750, men kommer med volumknapper i stedet for hjul og bruker trådløs RF i stedet for blåtann. Også X730 kan tas av rammen sin, og kommer med mus på 800 DPI.

Les mer om X730 her.

X120 blir "basis"-versjonen uten mus, ramme eller BMW-design, og kommer egentlig bare med noen ekstra navigasjonsknapper til Internett. Tykkelsen og designen er derimot mye av det samme, og uten rammen virker tastaturet bittelite og veldig tynt - som skapt for minimalister?

Les mer om X120 her.

Tastaturpakkene kommer i tillegg med "Q-Type"-programvare til Win32-systemer, og vi tipper derfor at ekstrafunksjonene ikke kommer til å virke så veldig bra på andre systemer enn disse.

Pris og tilgjengelighet er ukjent i skrivende stund.

(Kilder: Digitimes, BenQ)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen