(Bilde: BenQ)

BenQ kombinerer to raske teknologier i ny spillskjerm

Oppdaterer den raskeste spillmodellen.

Det taiwanske selskapet BenQ har tidligere gitt ut spillskjermer og en flimmerfri skjerm. Nå kombinerer bedriften de to teknologiene, og relanserer gamle veteraner.

Totalt tre nye skjermer dukker opp fra Taiwan i denne omgang. To av dem er kjenningene XL2420T og XL2411T, mens den tredje er nykommeren BL2710PT. Felles for dem alle er flimmefrie paneler.

Kjapp spilling

BenQ XL2420T.
BenQ XL2420T.Foto: BenQ

De to førstnevnte modellene ble først lansert som spillskjermer i 2011, men kommer altså i oppdatert utgave. Forvirrende nok har de nøyaktig samme navn som sist, og dermed kan det bli en utfordring å skjelne mellom de ulike variantene i nettbutikkene.

Oppgraderingen består uansett av en funksjon ved navn «ZeroFlicker», og dette er i all hovedsak flimmefri LED-belysning. Ved siden av dette får skjermene raskere bildeoppdatering – med en økning fra 120 Hz til 144 Hz.

Ellers har skjermene en størrelse på 24 tommer, en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, samt en responstid på 1 ms. De gamle utgavene er på vei ut, mens nye er på vei inn hos norske forhandlere.

Proffskjerm

BenQ BL2710PT.
BenQ BL2710PT.Foto: BenQ

I tillegg til spillskjermene, lanserer BenQ også en 27 tommer stor monitor rettet mot mer profesjonell virksomhet, hvor man blant annet har behov for å jobbe med CAD og CAM.

BL2710PT kan skryte av en oppløsning på 2560 x 1440 piksler og en spesiell funksjon som gjør at bildet roterer automatisk hvis du setter den opp til 90 graders portrettmodus.

Proffskjermen lanseres denne måneden, og har en pris på litt over 5500 kroner i norske nettbutikker.

Ute etter ny spillmaskin?
Dette er PC-en for deg som elsker å spille »

(Kilde: FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen