Benken alle må ringe fra

East Prawle en landsby sør i England. (Foto: Wellehouse.co.uk)
East Prawle en landsby sør i England. (Foto: Wellehouse.co.uk)

Det har tidligere blitt kjent at afrikanere ofte må klatre opp i trærne for å få mobildekning, med det påfølgende problemet at de ofte faller ned.

Men det er ikke bare i Afrika de sliter med dekningen. I en landsby i England finnes det kun ett eneste geografisk punkt med mobildekning. For å ringe med mobilen må innbyggerne klatre opp på en bestemt benk, og vende seg vestover, ifølge The Evening Standard .

Det har forøvrig ikke blitt meldt om noen som har skadet seg av fall fra benken, men likevel er ikke dette en ønsket måte å ringe på.

- Det er litt flaut for folk å måtte klatre opp på en parkbenk for å gjøre en mobilsamtale. Men det er den eneste måten, sier Richard Cordy, pensjonert butikkeier i East Prawle.

På grunn av mobildekningen, har denne benken blitt svært populær, og det dannes ofte kø for de som vil ringe med mobilen.

Lager egen løsning
Nå har beboerne i landsbyen sett seg lei av å vente på bedre mobildekning, og er i tillegg lei av at benken blir ødelagt av all slitasjen etter klatring og den frekvente bruken. Nå lager de sin egen løsning på problemet.

- Vi har ventet lenge på dekning uten hell, og vi har nå bestemt oss for å sette opp et podiom med trapper som folk kan klatre opp i for å ringe. Da vil vi heller flytte benken, slik at den kan disponeres slik den er ment, sier David Hampden Smith, leder for menighetsrådet i East Prawle, til The Evening Standard.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen