Benekter problemer med Catalyst-drivere

Problemene har blitt diskutert på mange forum rundt omkring på nettet, også Hardware.no sitt forum. Saken ble også nevnt i nyhetene for et par dager siden: Skader ATIs nye Catalyst-drivere skjermer?

Enkelte brukere skal ha opplevd opptil 10C økning i temperaturen etter at Catalyst 3.8 ble installert. Det meldes også at driverne tvinger CRT-skjermer til å kjøre oppløsninger og oppfriskningsrater som de ikke takler, noe som skal ha ført til uopprettelig skade.

ATI mener å ha gjort en god jobb med Catalyst 3.8 og benekter alle påståtte problemer med driverne.

"We do not currently believe these stories are valid", sier selskapet i en uttalelse til pressen.

ATI benekter også at temperaturen kan stige med hele 10C som følge av disse driverne ettersom de ikke under noen omstendighet klarte å gjenskape dette på egen lab. Selskapet bekreftet imidlertid at temperaturen kunne stige i visse tilfeller, men da selvsagt godt innenfor en sikkerhetsmargin.

Meningene rundt 3.8-driverne mange og opplevelsene svært forskjellige. Ettersom det meldes om problemer fra såpass mange uavhengige hold, er det nok en viss grunn til å ta ryktene på alvor - selv om ATI benekter dette. Et mulig alternativ kan være å nedgradere til Catalyst 3.7.

 

(Kilder: ATI, The Inquirer, The Register)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen