BenedictXVI.com kjøpt av spekulant

Amerikaneren Rogers Cadenhead registrerte 6 forskjellige domenenavn, basert på hvilke navn han trodde den nye paven kom til å velge. Et av disse var BenedictXVI.com, og Cadenhead blir nå beskyldt for å være en domenehai av flere nyhetsmedier.

Jeg tror jeg var den nest mest begeistrede personen i verden da de annonserte navnet uttalte Cadenhead til Reuters, før han la til at gleden var noe kortvarig. Etter en liten stund begynte nemlig trafikken mot hans webserver å øke, og passerte rundt 1000 hits i minuttet.

Ved å besøke BenedictXVI.com kommer du nå til Cadenheads personlige hjemmeside. Hva jeg enn bestemmer meg for å gjøre, så ønsker jeg ikke å gjøre 1.1 milliarder katolikker sinte uttalte han. Han har alt sagt nei til et tilbud fra et gambling-firma, og kommer til å gjøre det samme om han får tilbud fra porno-bransjen.

Om Pavens folk tar kontakt, skal han vurdere å gi dem domenet, i bytte mot et av pavens hodeplagg, eller kanskje bare tre dager på Vatikan-hotellet de bygde for konklaven. Det kostet $72 å registrere domenet, og allerede nå har Cadenhead tjent inn $77 i annonseinntekter.

Kilde: Reuters, Cadenhead.org

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen