Belle and Sebastian plateklare

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det skotske indiepop-bandet Belle and Sebastian kan nå avsløre at deres lenge ventede studioalbum nummer åtte er i boks, og sangeren Stuart Murdoch håper på å få albumet mikset ferdig denne måneden.

Det begynner å bli lenge siden forrige utgivelsen fra Belle and Sebastian. Nå skal den nye skiva straks være klar.
Det begynner å bli lenge siden forrige utgivelsen fra Belle and Sebastian. Nå skal den nye skiva straks være klar.

Oppdateringer på oppfølgeren til "The Life Pursuit" fra 2006 har ikke akkurat vært en vanesak fra bandet, men nå har Murdoch endelig gitt lyd fra seg på Belle and Sebastians hjemmeside, der han forklarer at albumet, som vil bli titulert "God Help The Girl", straks er klart.

– Jeg satser på å mikse alle sangene til "God Help The Girl" i løpet av november. Det er omtrent atten sanger. Det er en god følelse å lage album, albumcover, booklet og alt mulig. Det har vært en god stund siden jeg gjorde det, og jeg mistenker at mye har forandret seg siden, forteller Murdoch på hjemmesiden til bandet.

Han legger til: – Får du samme kicket når du ser frem til at en plate kommer ut? Jeg regner med jeg må spørre de det gjelder; ungdommene. Men ungdom; hvor kommer spenningen fra? Vil dere ikke heller ha LP-plater? Er popmusikk like inspirerende og interessant som det var før, på samme måte som det gjorde noe med oss?

Neil Hannon fra The Divine Comedy og Asy fra bandet Smoosh er begge to gjestevokalister på det kommende albumet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen