Test

Belkin Pre-N: Utstyr som lover myeBelkin lover opptil åtte ganger bedre rekkevidde og seks ganger bedre ytelse enn standard 802.11g-utstyr. Hvor mye bedre ytelse og rekkevidde man kan regne med får du vite i denne testen.

Det er flere andre produsenter som har lansert sitt MIMO-utstyr, men heller ikke her er alt kompatibelt med hverandre. Belkin og Linksys benytter seg av brikkesettprodusenten Airgo og er dermed kompatible med hverandre. D-Link på sin side holder seg som vanlig til Atheros. MIMO står for multiple inputs, multiple outputs som vil si at den bruker flere antenner for å sende og motta data.

Både Linksys og D-Link sier at produktene er 802.11g-produkter, men med bedre ytelse og rekkevidde på samme måte som SuperG og Afterburner. Vi mener at Linksys og D-Link har en mer korrekt markedsføring enn det Belkin har, da 11n-standarden er langt fra en ferdigstillelse.

Denne enheten fungerer også helt uten problemer med vanlige 802.11b- og g-kort, og er sertifisert av Wi-Fi-organisasjonen for 802.11b/g og WPA-kryptering.

Takk til Belkin for utlån av enheten.

Belkin Pre-N Trådløst PC-Card

Belkin Pre-N Trådløst nettverkskort PCI

Belkin Pre-N router

Belkin Pre-N Trådløst PC-Card   Les mer »

Belkin Pre-N Trådløst nettverkskort PCI   Les mer »

Belkin Pre-N router   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen