Bekrefter X1-lansering i 2008

Denne uken ble det spredd en liste på internett som angivelig inneholdt lanseringsdato på alle de kommende Sony Ericsson-telefonene. Der sto det blant annet at toppmodellen X1 ikke skulle komme før i februar 2009.

Dette gikk på tvers av de tidligere uttalelsene fra Sony Ericsson, som tydet på en lansering i andre halvår 2008. Nå bekrefter imidlertid selskapet at telefonen skal komme i løpet av året.

- Jeg kan bekrefte at vi kommer til å lansere X1 i løpet av andre halvdel av 2008, som vi annonserte den 10. februar i år i Barcelona, sier kommunikasjonsdirektør i Sony Ericsson, Aldo Liguori.

Ny Xperia-modell
Selv om første mobiltelefon i den nye Xperia-serien til Sony Ericsson ikke er lansert ennå, hindrer ikke det selskapet fra å jobbe med flere Xperia-modeller. På internett har det allerede dukket opp bilder av det som kan være den neste mobilen i serien.På bildet minner telefonen mye om X1, med et tastatur som kan dras ut fra undersiden av telefonen. Den har imidlertid en større skjerm enn X1, i tillegg til at det virker som at alle frontknappene er fjernet.

Det er selvsagt ikke bekreftet om dette er konstruerte konseptbilder eller faktiske bilder av en ekte mobiltelefon.
 

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen