Bekrefter leveringsdato på P990

Det går mot slutten på det som har vært en uhyggelig lang ventetid. Om en uke ankommer de første P990-ene Norge. – Jeg kan bekrefte at vi får inn et parti den 8. august, sier Øyvind Pedersen, foretningsutvikler i Dangaard til Mobilen.no.

Men det er liten vits i å ringe Dangaard for å snike seg fremover i køen. Samtlige av telefonene er videresolgt. – I første omgang får vi inn et mindre parti P990. Normalt vil det gå ytterligere en måned før vi får inn de store volumene, sier Pedersen.

Mens det første partiet mobiltelefoner normalt har en del barnesykdommer tror Pedersen det vil bli et mindre problem denne gangen. – Sony Ericsson har en automatisk oppdateringstjeneste i P990. Når det kommer forbedringer på programvaren kan telefonen oppdatere seg selv, uten at du behøver å sende den inn til service, sier han. 

P990 minner om braksuksessen P910, men den har en rekke forbedringer i forhold til den etter hvert noe utdaterte P910. Blant annet har den fått 3G, WLAN og et oppgradert operativsystem.

En del nettsteder tilbyr forhåndsbestilling av telefonen. Prisen er fra drøyt 6.500 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen