Bekrefter spillytelsesproblemer i Windows 10 Creators Update
(Bilde: Ole Henrik Johansen / Tek.no)

Bekrefter spillytelsesproblemer i Windows 10 Creators Update

Micosoft skal fikse rykk og napp under gamingøktene.

Etter at Microsoft slapp oppdateringspakka Creators Update sent på vårparten var det flere brukere som klaget på problemer med hakking og ujevn ytelse i visse spill. Nå bekrefter Microsoft problemet, og lover i samme slengen en fiks. 

Problemet var spesielt merkbart for folk med grafikkløsninger fra Nvidia, og etter å ha jobbet med å finne ut av problemet har de også sendt ut det som muligens kan være en fiks til folk i sitt «Windows 10 Insider Program». Dette skriver Microsoft på sine supportnettsider.

Windows 10 Insider-brukere er frivillige beta-testere som får prøve nye versjoner av Windows 10 før alle andre. Dersom fiksen – som skal være lagt til i build 16273 og nyere versjoner av OS-et – fungerer som den skal, vil den legges til i en fremtidig oppdatering som går ut til alle Windows-brukere.

Har spillmodus

Interessant nok kom Windows 10 Creators Update med en egen spillmodus som skulle sørge for å konsentrere ressursene når et spill startes opp – nettopp for å sørge for at det hele glir best mulig.

Noen brukere har har meldt om at problemet kan fikses ved å slå av Spill-DVR-funksjonaliteten i innstillingene, men dette fungerer visstnok ikke for alle.

Den neste store oppdateringen skal komme i høst:
Dette er Fall Creators Update >>>

(Kilde: MSPoweruser)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen