Bekrefter spillytelsesproblemer i Windows 10 Creators Update
(Bilde: Ole Henrik Johansen / Tek.no)

Bekrefter spillytelsesproblemer i Windows 10 Creators Update

Micosoft skal fikse rykk og napp under gamingøktene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter at Microsoft slapp oppdateringspakka Creators Update sent på vårparten var det flere brukere som klaget på problemer med hakking og ujevn ytelse i visse spill. Nå bekrefter Microsoft problemet, og lover i samme slengen en fiks. 

Problemet var spesielt merkbart for folk med grafikkløsninger fra Nvidia, og etter å ha jobbet med å finne ut av problemet har de også sendt ut det som muligens kan være en fiks til folk i sitt «Windows 10 Insider Program». Dette skriver Microsoft på sine supportnettsider.

Windows 10 Insider-brukere er frivillige beta-testere som får prøve nye versjoner av Windows 10 før alle andre. Dersom fiksen – som skal være lagt til i build 16273 og nyere versjoner av OS-et – fungerer som den skal, vil den legges til i en fremtidig oppdatering som går ut til alle Windows-brukere.

Har spillmodus

Interessant nok kom Windows 10 Creators Update med en egen spillmodus som skulle sørge for å konsentrere ressursene når et spill startes opp – nettopp for å sørge for at det hele glir best mulig.

Noen brukere har har meldt om at problemet kan fikses ved å slå av Spill-DVR-funksjonaliteten i innstillingene, men dette fungerer visstnok ikke for alle.

Den neste store oppdateringen skal komme i høst:
Dette er Fall Creators Update >>>

(Kilde: MSPoweruser)

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen