Behandler Blackberry-tomler

Pass deg for Blackberry-tomler
Pass deg for Blackberry-tomler

At en imponerende stor del av befolkningen i New York bruker Blackberry er ingen hemmelighet. Epost-telefonene har blitt svært populære i byen.

Det vi kanskje ikke er helt klar over, er at all epost-skrivingen fører til sykdommer som stive og støle tomler eller rett og slett kramper i tomlene. Problemet har uformelt fått navnet Blackberry-tommelen.

Heldigvis har et spa-senter i New York tatt opp kampen mot stivheten og fingerkrampene du, i følge spa-en, pådrar deg vet å taste for mye på de små Blackberry-tastaturene.

For 60 dollar, tilsvarende omtrent 370 kroner, får du en "Blackberry-masasje" i en hel time på spa-senteret. Dette skal være en behandling for de utsatte musklene.

Spa-senteret har tilbydd tjenesten i flere uker nå. I følge Cellular News skal resepsjonisten ha meldt at de fleste kundene så langt har vært journalister.

Det er naturligvis ikke bare Blackberry-brukeren som får stive tomler. Du kan også pådra deg diagnosen ved å spille for mye TV-spill eller bruke TV-fjernkontrollen for mye, så vel som ved å bruke andre håndholdte enheter enn bare Blackberry.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen