Begjærer Ludo konkurs

Begjærer Ludo konkurs

Ventelo har ikke mottatt penger som avtalt, og opprettholder konkursbegjæringen mot Vollviks Ludo Mobil.

Idar Vollviks mobilselskap, Ludo Mobil, klarte ikke å betale 20 millioner kroner til Ventelo som avtalt. Nå er tålmodigheten slutt hos Ventelo, som opprettholder begjæringen om konkurs i Ludo Mobil.

– Ludo Mobil har ikke innfridd betingelsene i henhold til avtalen mellom Ludo Mobil, dets aksjonærer og Ventelo signert 31. januar. Det innebærer at Ventelo fastholder konkursbegjæringene mot Ludo Mobil, Ludo Group, Vollvik Invest og Tantor65. Videre betyr det at Ventelo ikke lenger er forpliktet til å levere mobiltjenester til Ludo, heter det i en pressemelding fra Ventelo.

Les også: Ventelo gir Ludo et pusterom

I pressemeldingen skriver Ventelo at avtalen mellom Ludo-systemet og Ventelo forutsatte at det skulle betales NOK 1 million kroner i kompensasjon til Ventelo, i tillegg til fullstendig forskuddsbetaling for fremtidige leveranser. I tillegg ble Ludos aksjonærer gitt anledning til å kjøpe ut Ventelos fordringer på cirka NOK 38 millioner kroner for NOK 20 millioner kroner. Dette var et ubetinget krav for at Ventelo skulle trekke konkursbegjæringene mot Ludo-systemet. Dette kravet er ikke innfridd, og Ventelo opprettholder derfor konkursbegjæringene.

Les også: Kan ha mistet en tredjedel av kundene

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen