Beerfest

Bilde

Bildet i "Beerfest" er relativt fargesterkt og klart, og følger på de fleste måter konvensjonelle Hollywood-retningslinjer. Det merkes likevel at Chandrasekhar og hans crew ikke er visuelle artister, og bildet er faktisk en liten nedtur fra ”The Dukes of Hazzard”. DVD-utgivelsen gir deg filmen i anamorfisk 2.35:1-format.

Dette er stort sett den aktiviteten som bedrives i filmen.
Dette er stort sett den aktiviteten som bedrives i filmen.

Lyd

Lydsporet består stort sett av et par ”tyske” traller og noen handlingsbeskrivende popsanger i Dolby Digital 5.1.

Ekstramateriale

En av de få positive sidene ved denne utgivelsen er ekstramaterialet. Det er ikke stort, men det er en opptur fra selve filmen. På platen finnes to forskjellige kommentarspor til filmen, tre informative og nesten lærerike dokumentarer, samt slettede scener med to alternative kommentarspor. Et lite pluss i margen for at gjengen tok seg bryet med å lage litt interessant ekstramateriale.

Konklusjon

"Beerfest" er et kompisprosjekt – et dårlig sådan. Det sies at Broken Lizard-gjengen har en "unik" komediestil, men det skinner ikke akkurat gjennom i denne filmen. Chandrasekhar har med sine filmprosjekter forlengst konkludert at han absolutt ikke er en regissør å følge med på. Ei heller er humoren til gjengen hans noe å bite seg merke i. Det er flere humorklikker i Hollywood som funker, blant andre gjengen til den nevnte Kevin Smith, og ikke minst Ben Stiller og co. Alle har de filmer som er representative for deres talent og selv om ”Beerfest” kanskje er det minst dårlige Broken Lizard har skvist ut på det kommersielle markedet, så har de langt igjen.

Beerfest

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen