Bedre ytelse i neste Crysis?

Bedre ytelse i neste Crysis?
Bedre ytelse i neste Crysis?

Crysis har blitt et foretrukket testprogram i skjermkort-tester på de fleste nettsider, inkludert her på Hardware.no.

Ikke lenge etter lanseringen av Crysis, lanserte Crytek 1.1-patchen, som bød på på ytelsesforbedringer her og der – spesielt for de med oppsett med flere skjermkort.

Men selv med dagens "high-end"-komponenter fremstår Crysis som et tungt spill, der de fleste er nødt til å enten gå ned på oppløsning eller kvalitet. Det fins vel kun en håndfull maskiner den dag i dag som kan kjøre spillet uten problemer i høye oppløsninger.

Med Crysis Warhead, som kommer denne høsten, har Crytek lovet å fikse mesteparten av de kjente problemene relatert til ytelsen i Crysis. Det har blitt sagt at en firetusen-kroners-PC vil kunne kjøre Crysis med akseptabel ytelse.

Det er forventet at Warhead skal kjøre 20 % mer effektivt enn Crysis. Det vil si ca. 50 FPS ved 1920x1200 med et Radeon HD 4870 X2. Hvilken prosessor de har brukt i testene står det desverre lite om, men man skal ikke se bort ifra at det er en nyere modell.

Om man i tillegg legger til det faktum at disse kortene ikke er gitt ut enda, og driverne er langt fra ferdige, så er det forventet at et HD 4870 X2-oppsett vil nærme seg 60 FPS-merket.

Dette kan bety at tiden for endringer av .cfg-filer for å få spillbar ytelse på 24-tommers LCD-skjermer (1920x1200) og høyere, er over.

(Kilder:Gpucafe.com)

Kommentarer (46)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen