Bedre PVR fra Canal Digital
Teknofil

Bedre PVR fra Canal Digital

Canal Digital har fått mye kritikk for sine digitalmottakere. Både her på Teknofil og i andre forum har kunder hos Canal Digital klaget på blant annet støy, treg programguide, manglende funksjoner for serieopptak og problemer med kvaliteten på bildene. Canal Digital selv har forsøkt å tone ned problemene, men samtidig har de lenge lovet en oppdatering av mottakerne. I dag innfrir de noen av løftene.

Les også:
Canal Digital lover bedring.
Blasse bilder med Canal Digital.

En rekke forbedringer
Canal Digital vil i dag klokken 12:00 sende ut en større oppgradering til alle parabolkunder som har HD-PVR. Denne oppgraderingen skal ifølge selskapet løse flere av problemene med mottakerne. Blant annet vil kvaliteten på vanlige sendinger, sendinger som ikke går i HD, bli bedre, programguiden vil få et forbedret design og bedre støtte for HDMI. Boksen skal samtidig få bedre støtte for mottak av signaler fra fjernkontrollen og bedre lyd med Dolby Digital for de kanaler som tilbyr det.


Foruten dette vil mottakeren få over 40 mindre forbedringer.

Slik gjør du
Om du har HD-PVR med to antennekabler vil oppdateringen skje automatisk. Det eneste du skal måtte gjøre er å godkjenne oppdateringen når spørsmål om dette vises på skjermen. Oppdateringen vil så lastes ned og mottakeren vil skru seg av i cirka ett minutt og så starte opp igjen med oppdateringene installert.

Om du kun har en antennekabel i din mottaker må du legge til mottakeren manuelt. Canal Digital gir følgende oppskrift for dette:

Trykk inn av/på knappen på mottakeren, og hold den inne i 5 sekunder før du slipper.

Når 88.88 vises i displayet trykker du på OK, deretter på MENU-knappen på fjernkontrollen. 00 -- vises i displayet hvis dette blir gjort riktig. Mottakeren teller opp til 04, før den starter opp på nytt med den nye programvaren.


Om dette ikke skulle fungere har Canal Digital en detaljert beskrivelse av oppdateringsprosessen her.

Kommer også for kabelkunder
Foreløpig er det kun selskapets parabolkunder med HD-PVR som vil få oppdateringen. Selskapet sier samtidig at de planlegger samme oppdatering for PVR for kabelkunder og for vanlige HD-mottakere. Når denne oppdateringen kommer har Canal Digital derimot ikke informasjon om.

Sitter du på parabol og HD-PVR? Fortell oss gjerne hva du syns om den nye oppdateringen i kommentarfeltet under artikkelen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen