Bedre Playstation 3 til Jul

Playstation 3 her vært en av årets store nyheter på spillfronten.

Dessverre har Sony skuffet stort ved å utvikle nye versjoner av konsollen, noe som i realiteten har gitt billigere versjoner, men også dårligere.

Nå vil de endelig gå andre veien og gjøre din maskin enda mer funksjonell.

Les også:
Her er årets spillgaver
.
Teknofile julegavetips
.
Eksklusiv kontroll
.

Klar i dag
En ny software oppdatering er nemlig straks klar. Ifølge PS3 Fanboy skal oppdateringen være klar i dag, men på den offisielle norske Playstation nettsiden er det ennå ikke mulig å laste ned den siste nyheten.

Det vil trolig endre seg i løpet av dagen, for på den amerikanske offisielle siden bekreftes det at oppdateringen er klar.

Den største nyheten med denne siste oppdateringen, 2.10, er at det nå blir mulig å spille av Divx og WMA filer med din Playstation 3. På denne måten er du ikke lenger avhengig av DVD-plater for å se film.

Lite annet nytt
Ellers er det lite annet nyttig som kommer med oppdateringen. Det er lagt inn et eget program for stemmeforandring. Det vil si at du kan høres ut som for eksempel mikke mus mens du snakker med andre over nett.  Ellers vil oppdateringen også gi støtte for Blu-ray profil 1.1.

For de aller fleste vil nok støtten for avspilling av Divx være den viktigste funksjonen. Det har lenge versert rykter om at Microsoft planlegger samme mulighet for sin konsoll Xbox 360, men her slår Sony dem på målstreken.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen