Bedre mobilt intranett

Årsaken til dette samarbeidet er den sterkt økende etterspørselen etter denne typen løsninger hos mange bedrifter.

Tilgang til alt fra feltet
Samarbeidet er basert på WIP’s kommunikasjonsplattform Mobilis, som er utviklet for å samkjøre bedrifters infrastruktur med mobilt internet. For eksempel kan man få tilgang til bedriftens ordrer/lager, salgsstøtte, intranett, og andre systemer på kontoret.

WIP skal utvikle den mobile plattformen mens Proact integrerer løsningen med kundens system. Proact tilbyr også kursing, drift, service, support og alle nødvendige tilleggstjenester knyttet til systemet.

-De to bedriftenes samarbeid viser at tiden er moden for et møte mellom mobil datakommunikasjon og en bedriftenes interne datasystemer. Det er ikke noe hokus pokus. Båndbredden er der og det finnes terminaler som er bra nok til det, sier Gunnar Isberg, salgssjef på Proact

Mobilis fleksibilitet og Proacts lange erfaring innen It-integrasjon blir en god kombinasjon når produktet skal selges til kundene.

- Sammen tilbyr vi mobile tjenester basert på kundenes eksisterende systemer, og øker effektiviteten, sier Per-Ola Carlsson Administrerende direktør i WIP

De løsninger som WIP og Proact tillbyr kan være både skreddersydde for bedriften, for eksempel løsninger for en bedrifts feltselgere, men den kan også være rettet direkte mot en sluttbruker.

- Vi leverer mobile løsninger til både aksjemeglere i Nordnet og til Föreningssparbanken. Vi registrerer også en økt bruk av tjenesten hos begge kunder, noe som gjør at vi ser et klart marked innen dette feltet, sier Per-Ola Carlsson.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen