Bedre mobilt bredbånd i Bergen

Det foregår et mobilt bredbåndsrace i Norge i dag. Telenor og NetCom bygger ut sine HSDPA-tilbud (Turbo-3G), mens Ice fokuserer på sitt alternative tilbud. Kort tid etter en offensiv i Trondheim har selskapet nå tatt turen til vestlandet og Bergen.

- Vi er meget stolte av å være først ute med å tilby høye hastigheter kombinert med svært god dekning i Norges nest største by, sier administrerende direktør Matthias Peter i Ice.

Les også:

- Ice vil ha skifolket til å surfe
- Ice dekker nå hele Trondheim
- Nå har Telenor sluppet Turbo-3G

Surf inn til byen

Det skal være mulig å surfe på nettet via Ice i store deler av Bergensområdet. Selskapet har både oppgradert eksisterende basestasjoner og satt opp nye sendere i området, skriver selskapet i en pressemelding.

Nå skal det være mobil bredbåndsdekning i Bergen sentrum, Fyllingsdalen, Arna og Sandviken. I tillegg skal det gå an å være online med Ice hele veien mellom Flesland Lufthavn og Bergen sentrum.

Bygger videre

Andre deler av Hordaland fylke skal også være relativt god dekning, som på Voss, Sotra, Norheimsund og stedvis på Stord. Ice jobber også med å få opp dekningen på steder som Fana, Fitjar, Bømlo, Stord, Husnes, Mongstad og Øygarden.

- Vi jobber kontinuerlig med forbedringer for å kunne tilby enda høyere hastigheter og dekning på hele Vestladet i årene som kommer, sier Peter.

Ice jobber for å ha en geografisk dekningsgrad på 85 prosent i Norge før utgangen av 2007. Den teoretiske makshastigheten er på 3,1 Mbps for nedlasting og 1,8 Mbps ved opplasting.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen