Bedre mobilbilder

Dagens mobilkameraer har fortsatt et stykke å gå før de kan måle seg med kompaktkameraer. Tross dette bruker stadig flere mennesker mobilen som sitt eneste kamera.

 

Utfordrer digitalkameraene

Nå har fotoselskapet DxO Labs lansert en programvare som i følge produsenten selv, skal gi deg bedre bilder uten at selve kameraet må oppgraderes. DxO Labs går så langt som å love at kameramobiler med den nye programvaren, DxO Mobile Embedded Edition, kan bli en fullverdig erstatning for dagens digitalkameraer.

 

Fotografering under dårlige lysforhold er en av faktorene som mang en mobilfotograf irriterer seg over. Med DxO Labs nyvinning skal det være mulig å bruke mobilkameraer i situasjoner der lysforholdene tideligere forhindret det. Bilder der motivet er i bevegelse skal angivelig også kunne bli langt bedre med den nye programvaren.

 

Skal vi tro eksempelbildene som ligger ute på selskapets nettsider er det ingen overdrivelse når produsenten lover hele verdens mobilfotografer gull og grønne skoger.

 

DxO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For mobilprodusentene

DxO Labs’ nye programvare kan dessverre ikke lastes ned til mobilen. Produsenten satser på at mobilprodusentene selv vil legge det inn i sine telefoner.

 

Fordelen med dette er imidlertid at dette vil forenkle jobben for brukeren – programvaren vil da gjøre sitt arbeid før bildet vises fiks ferdig på mobilen. Når bildene er tatt vil de nemlig bearbeides automatisk av DxO-programmet.

 

Ønsker du mer informasjon om DxO Labs’ nye programvare, kan du finne det her.

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen