Bedre filstøtte i Office 2003

I forrige uke fortalte vi om at SP3 for Office 2003 førte til deaktivering av støtte for eldre filformater som gamle Word, Excel, 1-2-3, Quattro og Corel Draw.

Microsoft ber om unnskyldning
Nå har David Leblanc på vegne av Microsoft i sin blogg bedt kundene om en unnskyldning for at SP3 blokkerer de aktuelle filformatene. Det er ikke selve filformatet som er usikkert, men programkoden som leser formatet.

- Microsoft har feilaktig påstått at filformater fra tredjepartsselskaper bidrar til redusert sikkerhet i Microsoft-produkter, sier Leblanc.

Last ned
Microsoft har nå sluppet en registeroppdatering (.REG-fil) som innebærer mindre risiko for brukeren når vedkommende skal foreta endringer i Windows-registeret.

For å kunne installere oppdateringen må du være logget på Windows med administrative rettigheter.

Dersom du bruker Vista, kan du søke etter regedit via Start-knappen nederst til venstre, skriv inn regedit, høyreklikk på regedit når denne dukker opp i søkeresultatet og velg Kjør som Administrator.

Et annet alternativ er å dobbelklikke direkte på .REG-filen i utforskeren. Du vil da få valget om å kjøre programmet som Administrator.

Les mer om behandling av en registeroppdatering (register-patch) i vår guide.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen