Bedre Facebook på mobilen

Før helgen kom det ut nye versjoner av Facebook for både Android-telefoner og iPhone.

Den viktigste nyheten er at mobilbrukere nå får støtte for gruppefunksjonen som ble lansert i oktober. Gruppene skal gjøre det enklere å dele statusoppdateringer og bilder med bestemte personer i stedet for å sende ut til alle. Du kan også chatte med alle i gruppen samtidig.

[wip4: img=2 align=middle]

Android får Places
"Places" har nå blitt tilgjengelig på Android. Dette er en funksjon som lar deg koble oppdateringene dine med en geografisk plassering, slik at de vises på et kart. Denne funksjonen er imidlertid ikke aktivert for norske brukere ennå.

[wip4: img=2 align=middle]

Nytt er at du kan tagge venner også etter at du har "sjekket inn" på et sted. Det har også kommet en egen snarvei for å sjekke inn på toppen av nyhetsstrømmen, sammen med en snarvei for å dele et foto.

Android-brukere får også en bedre løsning for varsler, som skal holde samme standard som den løsningen iPhone-brukere er vant til.

Reklame fra butikker
Iphone-brukere har fått tilgang til "Deals", som er en løsning som viser tilbud fra butikker som ligger i området du befinner deg. Denne funksjonen er heller ikke aktivert for norske brukere ennå.

Det er uklart når Places og Deals vil aktiveres i Norge. Britiske brukere fikk funksjonen i midten av september, og Facebook fortalte da at resten av Europa ville følge "kort tid etter".

Du kan lese mer om nyhetene på iPhone på Inside Facebook.

Last ned de nye versjonene
Android:
Facebook v1.4 (søk etter Facebook i Android Market)
iOS: Facebook v3.3.1

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen