Bedre e-post med SNARF

Microsoft har sluppet et gratis program som kan brukes til å få orden på e-postkaoset. Innkommende uleste e-postmeldinger er tradisjonelt sortert etter dato, mens denne metoden sorterer meldinger etter hvilket forhold du som mottaker har til avsender.

Programmet har fått navnet "Social Network And Relationship Finder" (SNARF) og hensikten er at mer personlige meldinger ikke skal drukne i en mengde mindre viktige meldinger. Konseptet bak SNARF er egentlig ikke noe nytt, det er blitt forsket på blant annet av Hewlett-Packard, men Microsoft påstår at SNARF skal være mer brukervennlig enn tidligere systemer.

SNARF gjør at du kan skille mellom to typer e-postmeldinger, på den ene siden meldingene som er sendt direkte til deg, og på den andre siden meldinger som er sendt til mange mottakere i tillegg til deg. Meldinger som kun er sendt til deg får førsteprioritet.

SNARF krever i utgangspunktet e-postprogrammet Microsoft Outlook 2002 eller 2003 pluss .NET Framework, men skal også fungere med Microsoft Exchange, Hotmail, POP, IMAP og Lotus Notes.

Du kan laste ned SNARF fra research.microsoft.com. Trenger du hjelp ved installasjon og bruk av SNARF får du veiledning i "SNARF Help and Guide". Vær oppmerksom på at programmet er fortsatt under utvikling og derfor kan være ustabilt.

Kilder: CNET news.com, betanews.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen