Bedre bilder av Motorolas Android-mobil

Nå har det dukket opp et nytt bilde som viser fremsiden og baksiden av Motorolas nye mobil basert på Googles operativsystem Android

Telefonen skal etter sigende hete Touch Zine HD, og dermed er det nærliggende å anta at den havner i samme gate som Touch HD og Omnia HD. 

I begge disse er det stor skjerm med høy oppløsning som lever opp til HD-navnet. Samsungs HD-mobil spiller også videoer i inntil 720p oppløsning direkte til TV-en din via HDMI. 

Full HD rett til TV-en

Motorolas tilsvar skal ifølge ryktene klare oppløsning helt inntil 1080p via HDMI, altså det vi i TV-verdenen kaller full HD-oppløsning. Det betyr at du kan sitte veldig nært et stort TV uten at bildet blir uskarpt.  

Det er ingen tvil om at høye oppløsninger krever mye lagringsplass. Touch Zine HD skal derfor ha hele 16 GB minnekapasitet tilgjengelig for brukeren.

Touch Zine HD skal også ta opp video i høy oppløsning. Kameraet er laget i samarbeid med Kodak, og det vi kan se av bildet er at oppløsningen er fem megapiksler og kameraet har i tillegg autofokus. 

(Kilde: wmpoweruser.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen